algemene voorwaarden

Bestellen
Je bestelling wordt per email bevestigd. Hierbij ontvang je een bevestiging van het bestelde artikel en een bestelnummer, deze graag vermelden bij je betaling.
Wij houden je bestelling uiterlijk 7 dagen voor je gereserveerd. Is de betaling dan niet overgemaakt op onze bankrekening dan wordt het product weer in de verkoop gezet. Mocht je problemen hebben met het plaatsen van een bestelling dan kun je je bestelling ook per email doorgeven: info@lamslag.nl.
‘t lamslag maakt ook artikelen op bestelling. De levertijd daarvan is in overleg. Het bestelde artikel dient vooraf betaald te worden. Als het bestelde artikel niet wordt afgenomen om welke reden dan ook, kunnen wij niet tot retournering van de betaling overgaan i.v.m. reeds aangeschafte materialen en gebruikte uren.

Prijzen & Betaling
De vermelde prijzen zijn in euro`s en exclusief verzendkosten.
De verzending wordt verzorgd door TNT Post en hanteren hiervoor TNT Post tarieven met soms een kleine toeslag voor verpakkingsmateriaal.
Betaling kan alleen middels vooruitbetaling via het door ons opgegeven bankrekeningnummer. Het product wordt pas toegestuurd nadat de betaling is voldaan.

Verzending & Levering
De verzending wordt verzorgd door TNT Post en hanteren hiervoor TNT Post tarieven met soms een kleine toeslag voor verpakkingsmateriaal.
Nadat de betaling is bijgeschreven op onze bankrekening sturen wij je bestelling binnen 5 werkdagen naar je toe.
Zodra het artikel is verzonden ontvang je altijd ter bevestiging een e-mail van ons. ‘t lamslag is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van de goederen tijdens verzending via TNT Post.
Je kunt ook kiezen om je bestelling verzekerd te laten verzenden. Wij hanteren hiervoor TNT Post tarieven. Je bestelling is dan verzekerd tegen verlies en beschadiging tot € 500,-. Je kan hiervoor kiezen tijdens het afrekenen bij “verzendmethode”.
Afhalen is, enkel op afspraak, ook mogelijk.

Acties
Voor alle acties geldt: actiecodes zijn geldig bij besteding vanaf 10 euro exclusief verzendkosten.

Verpakking
Wil je je bestelling extra feestelijk verpakt hebben dan doen we dat graag, geef dit even aan ons door!

Retourneren
Mocht je om de een of andere reden niet tevreden zijn over het geleverde product, stuur dan binnen 5 werkdagen na levering een e-mail naar info@lamslag.nl met de reden van ontevredenheid. Aan de hand hiervan bekijkt ‘t lamslag of het product geruild of geretourneerd kan worden. Voorwaarden voor ruilen zijn; oorspronkelijke/goede verpakking, voldoende gefrankeerd, artikel dient onbeschadigd/ongewassen te zijn en met eventuele kaartjes er nog aan.

Aansprakelijkheid
‘t lamslag is niet verantwoordelijk voor eventuele kleurafwijkingen ten opzichte van de beeldschermweergave. ‘t lamslag kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of beschadiging tijdens de verzending. Ook stellen wij ons niet aansprakelijk voor normale slijtage of verkeerd gebruik van een product.

Privacy
Adresgegevens worden slechts gebruikt voor het uitvoeren en afhandelen van de bestellingen. ‘t lamslag zal privé-gegevens nooit doorgeven aan derden. Zie voor een uitgebreide omschrijving de pagina privacybeleid.

Copyright
Op alle op de site aanwezige informatie berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie of foto’s, welke afkomstig is van de site van ‘t lamslag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en / of verspreiden in welke vorm dan ook. Bezoekers c.q. gebruikers van de site kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. ‘

Toepasselijkheid
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen van ‘t lamslag. Door te bestellen bij ‘t lamslag geef je aan akkoord te zijn met de voorwaarden. ‘t lamslag heeft het recht de voorwaarden na verloop van tijd te wijzigen.