Geplaatst op

Geertje

Geertje is onze Grote Münsterlander. Grote Münsterlanders behoren tot de langharige Duitse staande honden. Het zijn echte jachthonden met veel wil om te “pleasen”. Ze kunnen zowel in een kennel als in huis gehouden worden. Reuen hebben een schofthoogte van 60-65 cm en teven meten tussen de 58-63 cm. De vacht is langharig, dicht en sluik. De kleur is wit met zwarte platen of stippen of zwart-schimmel. Het hoofd is altijd zwart met evt. een witte snuit of bles. Het zijn vrolijke, dappere honden die graag leren en werken.

Geertje is super lief, ook met al onze dieren hier op het erf. Dit kost wel een beetje opvoeding, maar inmiddels weet ze prima dat kippen niet om mee te spelen zijn. We gaan ook iedere week naar cursus om samen lekker te sporten. Geertje vindt speurwerk helemaal te gek, maar is eigenlijk blij met alles wat we samen doen. Het is een echte knuffel, ze zit/ligt graag op schoot en is een echte allemans vriend. Echter het erf wordt zeker bewaakt door haar en Pien en ze staat al aardig haar mannetje als er vreemd volk aan de deur staat.

Klik hier voor meer foto’s.