Geplaatst op

Pien

Pien is onze Jack Russell. De Jack Russell werd oorspronkelijk gefokt om de vossen en dassen uit hun holen te jagen tijdens de jacht. Het is een sterk werkende hond met een pittig karakter. De vacht kan glad of ruwharig zijn of daartussenin. De kleur is overwegend wit met eventueel zwarte en/of tan kleurige aftekeningen. De hond moet langer dan hoog zijn, en de ideale schofthoogte is 25-30 centimeter.

Pien is een schatje en mocht, toen ik nog voor een baas werkte, iedere dag mee naar mijn werk. We gaan ook iedere week naar cursus om samen lekker te sporten. Pien geniet vooral van fly-ballen. Als we het cursusterrein op lopen dan gaat de knop bij Pien om en is ze helemaal in haar sas. Ze is mijn allerliefste maatje en mag eigenlijk altijd mee, overal naartoe.

dsc08455   Klik hier voor meer foto’s.