Geplaatst op

Huppel †

Dit is Huppel onze blauwe Vlaamse Reus. We hebben haar 14 januari 2014 in laten slapen omdate zoveel epileptische aanvallen had. Ze is helaas maar 4 jaar geworden. Ze woonde samen met Happy totdat Happy overleed. De dames konden het zeer goed samen vinden. Een Vlaamse Reus kan tot ongeveer 9 kilo wegen. Met recht een joekel dus. De ideale oorlengte is ongeveer 19 tot 20 cm. De “Vlaam” komt voor in de volgende kleuren: zwart, haaskleur, ijzergrauw, konijngrijs, blauw, blauwgrijs, blauwgrauw, geel en wit.

Huppel was een leuke blauwe vlaamse reus dame, maar ze was duidelijk minder makkelijk in omgang dan Happy onze Franse Hangoor. Toen ze ouder werd konden we haar steeds makkelijker aaien en kwam ze regelmatig een knuffel halen. Als je haar een boterham of een stuk appel gaf, kwam ze naar je toe om een aai te halen. Ze woonde alleen in een grote stal met buitenren nadat Happy overleden was durfde ik er namelijk geen konijn meer bij te zetten ivm haar epileptische aanvallen.

 klik hier voor meer foto’s